Ajankohtaista

Ritvan Jalkapaja on hyväksytty 27.5.2019 Siunsoten jalkojenhoidon palvelusetelituottajaksi. Tervetuloa diabeetikot, veteraanit ja omaishoitajat palvelustetelillä jalkojenhoitoon.


UUTTA
Jalkapaja avaa kiinteän jalkahoitolan Lehmon Kruununtie 2:n liikekiinteistössä lokakuussa 2019. Käynti liiketaloon on Ruottisenahonkadun puolelta. Hoitolaan on esteetön pääsy ja ilmaisia parkkipaikkoja pihassa. Jos et pääse tulemaan hoitolaan, voidaan jalkahoito järjestää myös kotikäyntinä.

Covid-19 viruspandemia ja Ritvan Jalkapajan toiminta sen aikana

Meillä huolehditaan huolellisesti hygieniasta, joten jalkahoitolassa on turvallista asioida. Jalkahoitolassa noudatetaan normaalioloissakin erityistä puhtautta. Hoitotuoli ja pinnat puhdistetaan desinfiointiaineella aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Käsiä pestään ja desinfioidaan tiheästi ja hoidon aikana on käytössä kertakäyttöesiliina, suu-nenäsuojus ja puhtaat kertakäyttöhanskat. 

Tulethan terveenä, käsien pesu ja desinfiointi on suositeltavaa myös asiakkaille hoitoon tullessa ja sieltä poistuessa. Jos satut sairastumaan flunssaan tai saat hengitysinfektion oireita, niin voit perua hoitoaikasi pienelläkin varoitusajalla

Pidetään huolta toisistamme ja myös itsestämme.


MUUTTUNUT NETTIAJANVARAUS 1.11.2021 alkaen

https://slotti.fi/booking/ritvanjalkapaja/


18.12.2020 lähtien maksuvälineenä käy myös ePassi Hyvinvointi