Ajankohtaista

Ritvan Jalkapaja on hyväksytty 27.5.2019 Siunsoten jalkojenhoidon palvelusetelituottajaksi. Tervetuloa diabeetikot, veteraanit ja omaishoitajat palvelustetelillä jalkojenhoitoon.


UUTTA
Jalkapaja avaa kiinteän jalkahoitolan Lehmon Kruununtie 2:n liikekiinteistössä lokakuussa 2019. Käynti liiketaloon on Ruottisenahonkadun puolelta. Hoitolaan on esteetön pääsy ja ilmaisia parkkipaikkoja pihassa. Jos et pääse tulemaan hoitolaan, voidaan jalkahoito järjestää entiseen tapaan myös kotikäyntinä.

Covid-19 viruspandemia ja Ritvan Jalkapajan toiminta sen aikana

Elämme kaikki nyt hyvin erikoista aikaa Suomessa ja koko maailmassa Covid-19-viruspandemian vuoksi.

Meillä huolehditaan huolellisesti hygieniasta, joten jalkahoitolassa on turvallista asioida. Jalkahoitolassa noudatetaan normaalioloissakin erityistä puhtautta. Hoitotuoli ja pinnat puhdistetaan desinfiointiaineella aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Käsiä pestään ja desinfioidaan tiheästi ja hoidon aikana on käytössä kertakäyttöesiliina, suu-nenäsuojus ja puhtaat kertakäyttöhanskat. Viruspandemian aikana käytän kirugista suunenäsuojainta koko vastaanoton ajan.

Tulethan terveenä, käsien pesu ja desinfiointi on suositeltavaa myös asiakkaille hoitoon tullessa ja sieltä poistuessa. Jos satut sairastumaan flunssaan tai saat hengitysinfektion oireita, niin voit perua hoitoaikasi pienelläkin varoitusajalla

Pidetään huolta toisistamme ja myös itsestämme.


UUTTA NETTIAJANVARAUS! 19.11.2020

Voit varata jalkojenhoitoaikasi hoitolaan myös nettiajanvarauksen kautta osoitteesta:

ritvanjalkapaja.nettiajanvaraus.fi


18.12.2020 lähtien maksuvälineenä käy myös ePassi Hyvinvointi